Miemieke
 
handdoeken.jpg

Nieuw : Ik kom aan huis met "Kleuren voelen"

Kleuren voelen.....

werkt als een kleurenhealing. Kleuren kunnen je leven beïnvloeden. Je gevoel vertelt jou welke kleur vandaag goed voor je is. Dit kan van dag tot dag verschillen. Dit kan van maand tot maand verschillen.

Soms heb je er geen erg in wat een kleur met je doet omdat je gewoon je intuïtie gevolgd hebt.

Sommige kleuren geven jou energie, sommige kleuren geven jou rust, sommige kleuren nog wat anders .....

Soms vraagt het wat moed om een nieuwe kleur te accepteren. Je bent die kleur niet gewoon. Dan kan wat doorzettingsvermogen wel helpen. Je oude getrouwe kleuren loslaten en eens nieuwe ontdekkende kleuren toestaan.

Geef jezelf alle liefde en begrip die je nu nodig hebt en laat kleuren je daarbij helpen. Je krijgt meer inzicht in jezelf en daardoor ook meer duidelijkheid in je leven. Door het jezelf toe te staan andere kleuren in je leven te brengen, ben je aan een zuivering bezig die jou de kans geeft een nieuwe start te nemen.

Mijn prachtige plan dat ik in gedachten had, heb ik al met succes kunnen uitvoeren bij heel wat mensen. Ik kan je de energie van gekleurde sponzen handdoeken zuiver laten aanvoelen. Jij kan verwoorden wat die gekozen kleur met je doet  en ik kan de boodschap die ik doorkrijg in alle eerlijkheid vertellen aan jou.

 

"Kleuren voelen" doe ik aan huis. Ik vraag 150 euro voor een avond of namiddag van 3 uur. Hoeveel mensen jij wilt verzamelen laat ik aan jou over. Als de afstand tot bij jou thuis langer dan 1 uur rijden is, vraag ik 200 euro.

 

email

 

 
knuffeldieren

Nieuw : Ik kom aan huis met "Boodschappen vanuit de dierenwereld"

De geboorte van mijn knuffeldieren is ingezet. Een nieuwe levensfase in het gebruik van mijn praktijk. Een nieuw initiatief, een nieuwe creatie. Tot nu toe al mooie ervaringen mogen beleven bij mijn cliënten. Ze herkennen zich in het verhaal van de dieren in zowel hun sterke kant als in hun zwakke kant. Welk dier is in staat om onze twee uitersten te overbruggen. Wat kan een egel, een mol, een krab jou vertellen?

Intuïtie en aanvoelen zijn metgezellen van deze energetische reis die we maken. We worden spiritueel gevoed en krijgen inzichten om verder te gaan.

Elke boodschap die ik mag ontvangen voor jou, geef ik met plezier door. Op deze manier komen er gouden kansen en is er een oplossing onderweg om je zorgen los te laten.

Origineel zijn en gebruik maken van knuffeldieren. Mijn leven vraagt nu om anders te zijn. Anders dan ik voorheen was. Anders dan de rest. Het is wat onwennig maar het is een opening naar mij gelukkig voelen.

 

Ik kom aan huis met een grote verzameling aan knuffels. De grote van de groep maakt niet zoveel uit. Alleen heb ik wel wat ruimte nodig om de knuffels uit te stallen en waarbij we dan toch nog samen in een kring kunnen zitten. Pen en papier kan handig zijn om je ervaringen te noteren. Ik vraag 150 euro voor een avond of een namiddag van 3 uur. Is de afstand naar jou toe langer dan een uur rijden, vraag ik 200 euro.

 

email