Miemieke
 

Automatisch schrift

Zit je met vragen waar je graag een antwoord op wil? Een thema waar je meer over wil weten. Stel mij een wat-vraag, een waarom-vraag of een hoe-vraag, noteer je gegevens als naam, adres en geboortedatum en ik noteer de antwoorden die ik doorkrijg. Ik schrijf op wat ik hoor, zie en voel over je vraag.

Doordat het opgeschreven staat, kan je het ten alle tijden eens opnieuw doorlezen. Met de "gave van het woord" dat ik heb meegekregen als talent, kan ik in eenvoudige bewoordingen een antwoord bieden op je vragen.

Automatisch schrift kan dienen voor mensen die vastzitten in hun leven. Voor mensen die een opkikkertje kunnen gebruiken. Voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf. Voor mensen die een uitweg zoeken .....

Stel je open voor nieuwe dingen in je leven die je groei en ontwikkelijk mogelijk maken en verwijder alles wat je toekomstige groei kan belemmeren.

 

 Een reactie van een paar kliënten:

- Bij het lezen van de tekst werd ik enorm geraakt. Emoties komen boven. De rillingen langs mijn lichaam bevestigen dat wat ik lees ook echt klopt. Inzichten bezorgen me een “ha ja, natuurlijk” moment. De raad die je geeft, daar moet ik iets mee. Tijd om dit alles even te laten binnen komen, te laten bezinken en er iets mee te doen. Deze tekst kwam op het juiste moment. Hier kan ik iets mee. Bedankt.

Marleen

- Mijn ervaring van de behandeling van jouw inzichtgeving van de Aksha kronieken heeft me veel rust en duidelijke inzichten gebracht, zodat ik weet hoe ik hiermee om kan of moet gaan. Ik heb heel veel vertrouwen in jouw gezegdes van de Akasha kronieken, het klopt exact wat er door Mieke geschreven wordt. Ik ben er heel blij mee en doet me goed, het is een echte aanrader om dit een keertje te laten doen door Mieke.

Liefs Anita

 

 

Een consult met automatisch schrift gebeurt op afstand. Je mailt mij je vraag en je gegevens via de contactpagina van de website en je stort 50€ op het rekeningnummer : BE18 9731 2925 5665 op naam van Mieke Verstraete. Na ontvangst van je betaling laat ik je weten wanneer je het antwoord mag verwachten.

e-mail