Miemieke
 

Ik ben Mieke Verstraete, geboren op 02.06.1964

In 1984 ben ik afgestudeerd als regentes Lichamelijke Opvoeding Biologie en ben ik onmiddellijk kunnen starten met lesgeven in zowel het lager onderwijs als het secundair onderwijs.

Na enkele jaren lager onderwijs stapte ik volledig over op het secundair onderwijs waar ik uiteindelijk fulltime in de eerste graad terecht kwam.

In 1994 volgde ik de opleiding Leefsleutels en gaf vanaf dan in verschillende klassen van de eerste graad les in sociale activiteiten, sociale vaardigheden.

In diezelfde periode werd ik ook leerlingbegeleidster op dezelfde school om de leerlingen die het emotioneel moeilijk hadden te ondersteunen en te begeleiden.

Na meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren heb ik het onderwijs vaarwel moeten zeggen omwille van stemproblemen. Praten voor een klas lukte niet meer.

Gelukkig had ik in die voorbije jaren tal van opleidingen gevolgd die me gebracht hebben tot de emotioneel begeleidster die ik nu ben. Opleidingen zoals transpersoonlijk psychotherapeut, voetreflexologie maar ook in reiki, tarot en symboolkaarten, in holistische massage, in numerologie brachten me meer inzichten in mezelf en de medemens.

Met al deze kennis en ervaringen kon ik een eigen praktijk starten als emotioneel begeleidster. (ondernemingsnummer: BE0547.831.749)

Ondertussen ben ik niet gestopt met opleidingen volgen. Zandspeltherapie, klankschaalmassage en familieopstellingen zijn bij mijn lijstje gekomen.

Mijn praktijkruimte is gelegen in het Reigershof 15, 3360 te Opvelp.