Miemieke
 

Individuele begeleiding

Lieve mensen

Valt het leven op dit moment je zwaar en lastig? Wij gaan samen op zoek hoe je je leven weer als een dans kan ervaren. Doe het als een bloem die omhoog kijkt om het licht te zien, en niet haar schaduw. De tijd van in je schulp te zitten is voorbij. Je wilt weer vliegen.

Wil je weer wortels onder je voeten voelen, wil je weer met je voeten op de grond staan, gooi dan alle onnodige ballast overboord. Alleen met weinig bagage kan je hoog vliegen, blijf wel realistisch.

Zit je met een geheim? Bewaar je kleine geheim tot je er bij mij het juiste moment voor gevonden hebt om het me te vertellen. Misschien lukt het niet van de eerste keer, probeer het dan nog een keer. Ik geef je alle ruimte en tijd om te groeien.

Bevrijd jezelf van negatieve gedachten en gevoelens. Ga weer verrukt door het leven, waardeer de schoonheid van de natuur. Verander je angst in moed. Vernieuw je gedachten en gevoelens.

Er wacht je op deze manier een nieuw avontuur. Een nieuw begin. Vertrouw erop dat er transformatie zal plaatsvinden doordat je je nieuwe leven accepteert. Door acceptatie spreek je vanuit je eigen waarheid.

Vriendelijkheid! Een vriendelijk gebaar wakkert je geloof in de kracht van de liefde weer aan. Vergeet niet ook vriendelijk te zijn voor jezelf.

Geloof in jezelf, in je zelf genezende kracht en aan je unieke eigenheid. Erken wat een prachtig mens je bent!

 

Je emotioneel begeleidster, 

Mieke Verstraete

 

 

Een individuele sessie bedraagt 50 euro voor een uur.

Afspraak via telefoon of mail:

016.88.65.44
0497.93.91.36
e-mail