Miemieke
 

Gesprekstherapie

Als doel bij gesprekstherapie mag je hier gerust komen om je eigen persoonlijke gevoelens te uiten. Je mag je gevoelens uiten via woorden, gebaren of kunst. Je mag je innerlijke wereld naar buiten brengen. Ik bied mijn luisterend oor aan en respecteer je gevoelens.

Je hebt je misschien niet begrepen gevoeld en bang geweest om gekwetst te worden, hier mag je uit je isolement komen en je ongeuite gevoelens naar buiten brengen. Via communicatie of een andere creatieve manier.

We communiceren via een open, speelse, aanvoelende en verbonden manier waarin ik je ondersteun en blijf in begeleiden gedurende ons hele traject. Ik wil voor jou een bron van inspiratie zijn. Heb er vertrouwen in dat datgene wat je nodig hebt, elke ervaring, elke situatie er is om je te helpen in je genezingsproces.

We gaan samen op zoek naar hulpmiddelen voor het vinden van vrede in jezelf, zodat het je duidelijk wordt wie je bent en wat je voelt. In onze gesprekken is succesbeleving een sleutelwoord. De kracht van de liefde voor jezelf zal je inspireren en je steunen in deze nieuwe levensfase.

 

 

Een individuele sessie bedraagt 50 euro voor een uur.

Afspraak via telefoon of mail:

016.88.65.44
0497.93.91.36
e-mail