Miemieke
 
klankschalen

Healing via klankschalen

Draag zorg voor jezelf via klanken en trillingen.

Dit kan je doen via een klankschaalhealing. Klankschalen worden op en rond je lichaam geplaatst en de trillingen van de klankschalen gaan doorheen je hele lichaam. Ze brengen je lichaam tot ontwaken in zijn zelf-helende kracht.

De klanken brengen innerlijke rust en vernieuwen je energie. Laat het nieuwe toe en stap uit je routine.

Voel je weerstand bij de healing? Zie dit dan als een groeikans van wat je lichaam je wil vertellen. Respecteer wel je grenzen! Erken die weerstand als een signaal. Wat komt het jou vertellen? Luister bewust naar de energie van de klanken. Voel de trilling in je buik als een veilig en warm gevoel.

Klankschalen kan je aanvoelen als een inspiratiebron om te achterhalen wat goed is voor jou. Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke healing. Je voelt de trilling in je hele lichaam en je komt weer in balans.

Klankschalen werken ontspannend en je komt tot rust op 4 niveau's : lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vaak komen je talenten naar boven en krijg je inzicht hoe je die verworven talenten productief kunt maken. Het gebeurt wel eens dat het heftig is en dat er emoties loskomen. Zie het als een groeimoment!

 

 

Een individuele sessie bedraagt 50 euro voor een uur.

Afspraak via telefoon of mail:

016.88.65.44
0497.93.91.36
e-mail