Miemieke
 

Emotionele begeleiding van je kind

Lieve ouder(s)

Zit je kind wat in de problemen? Is hij/zij wat angstig om te falen en fouten te maken? Hoor je vaak de woorden ? : “ik kan dat niet”. Krijg je de indruk dat hij/zij zich niet goed voelt, zich niet goed in zijn/haar vel voelt?

Dan ben je aan het goede adres om wat begeleiding te ontvangen.

Als ouder mag je de sessies bijwonen enkel als observator. Zit je met vragen, stel ze na de sessie zodat de begeleiding van het kind niet onderbroken wordt. Mocht ik merken dat jouw kind dit niet aankan dat je erbij zit, laat ik je dat weten. Dan doen ik een paar sessies alleen met je zoon of dochter. Misschien lukt het dan op een ander moment wel.


Ik ga op zoek naar de talenten van je kind om via die weg angsten te overwinnen en pijn te verzachten. Hij/zij kan zijn/haar innerlijk zelfbeeld bijschaven en zo uit zijn/haar schaduw treden en zichzelf op die manier genezen.

Je zoon of dochter mag hier zijn/haar kwetsbaarheid laten zien zonder veroordeling. Tranen mogen er zijn, pijn mag erkend worden, een openstellen is een begin naar herstel.

Ik laat je zoon of dochter zijn of haar eigen leraar zijn om zo tot ontdekking te komen wat goed is voor hem of haar. Intuïtief wordt zijn/ haar zelfvertrouwen opgekrikt en kan hij/zij tonen wie ze echt zijn met al hun kwaliteiten, talenten en vaardigheden. Sombere gedachten verdwijnen naar een positief zelfbeeld.

Je kind kan weer lachen en een nieuwe start nemen. In vrede met zichzelf en vol respect voor zichzelf en zijn omgeving. Voelt zich veilig en hoopvol met zijn nieuwe levenshouding.

 

 

Een éénmalige individuele sessie bedraagt 60 euro voor een uur. Is het de bedoeling van een begeleidingstraject te volgen komt het op 50 euro voor een uur.

Afspraak via telefoon of mail:

016.88.65.44
0497.93.91.36
e-mail