Miemieke
 
emoties

Zelfvertrouwen! Heb ik het of heb ik het niet?

Cursus voor jong en minder jong.

  • Ontbreekt het je aan vertrouwen?
  • Wat kun je moeilijk van jezelf accepteren?

 

  • (H)erken wat mooi is aan jou en focus je op wat je goed doet om je gevoel van eigenwaarde te vergroten.
  • "Ik waardeer en respecteer mezelf zoals ik ben en voor wat ik doe. Ik ben bereid om anderen te laten zien hoe mooi ik ben."

 

Je wordt niet met zelfvertrouwen geboren, je moet het ontwikkelen. Je zelfvertrouwen evolueert ook voortdurend. Hoe goed, hoe zeker je je voelt, hangt af van de situatie, van het tijdstip en van je interactie met anderen. Zelfvertrouwen ontwikkelt zich of wordt afgeremd door de manier waarop mensen die voor jou belangrijk zijn, je behandelen en door de manier waarop je jezelf behandelt. Hoe groot je zelfvertrouwen is, bepaalt mede je functioneren en je relaties met andere mensen. Je zelfbeeld is heel belangrijk in je contacten.

 

Een 6-daagse cursus van 14.00u tot 17.00u op ..... (dag samen af te spreken).

Ben je geïnteresseerd, laat me dan al iets weten.

 

De prijs bedraagt 300 euro voor de hele reeks bij inschrijving van 2 personen. Het aantal deelnemers is beperkt, dus vooraf inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven is je engageren voor de volledige reeks. Via telefoon of mail:

016.88.65.44
0497.93.91.36
e-mail

Je kan de cursus ook individueel volgen. De aantal dagen leggen we samen vast al  naargelang je groeiproces. Per sessie werken we 2 uur en bedraagt 100 euro.