Miemieke
 
Mijn weg in zand

Zandspeltherapie

Bij zandspeltherapie geef ik je de ruimte om op een non-verbale manier je verhaal te vertellen. Door te werken met zand in een zandbak geef ik je de kans om een innerlijk proces aan te gaan in woordeloze momenten en tijd om je gevoelens toch een taal te geven.

Je krijgt de kans om na te denken over je situatie of over je relatie met jezelf of met een ander. Je situatie of relatie is dringend aan verandering toe?!

Je hebt hier de mogelijkheid om je leven opnieuw te bekijken. Door verschuivingen met je handen in het zand te maken, kom je tot nieuwe inzichten en ben je in staat om veranderingen te laten plaats hebben. Je zet figuren of anderen dingen bij in het zand en voelt wat dit met je doet.

Laat je niet afleiden! Kijk hoe jij je leven in handen kan nemen. Kijk wat echt belangrijk voor je is. Hoor je al vanbinnen een stemmetje dat je terecht wijst? Laat je niet afleiden!!

Hoop is de wegwijzer in ons leven. Hoop is je beste vriend.

Allerlei materialen zijn beschikbaar : figuren, bomen, planten, dieren, voorwerpen, schelpen, stenen, …… Spontaan kiezen uit het aanbod en het een plaatsje geven in de zandbak is de boodschap. Het proces komt vanzelf in gang.

Zoek de schoonheid in jezelf. Bouw gelukkige momenten in het zand. Bekijk het vanuit een nieuw perspectief. Merk de verschillen op die voelbaar worden door te werken in zand. Ontdek wat je van de nieuwe situatie kan leren en wat je hiermee wint. Voel je opnieuw die vrede met jezelf?

 

Een individuele sessie bedraagt 50 euro voor een uur.

Afspraak via telefoon of mail:

016.88.65.44
0497.93.91.36
e-mail